Nye muligheder i vores webshop

21. december 2017
50 % på værktøj til batteriudlæsning
12. december 2017

REGISTRERING AF BATTERIER, MULIGHED FOR AT FORETAGE REKLAMATIONER SAMT OPRETTELSE AF LOGIN

Du bruger sikkert allerede webshoppen til at bestille reservedele, men vidste du, at du her også kan registrere batterier og foretage reklamationer? Vi har også gjort det nemmere for dig, der ikke er bruger af vores webshop at blive oprettet som forhandler samt få login til shoppen.

I webshoppen kan du finde de nyeste servicemeddelelser og vejledninger til vedligeholdelse af Pro-Movecs systemer. Der er også software og vejledninger til udlæsning af batterier. Du finder det alt sammen under fanen ”Vejledninger”, hvor vi løbende tilføjer nyt.

Det kan altid betale sig at gå på opdagelse i webshoppen. Du kan fx under fanen ”Min konto” se din ordre- og reklamationshistorik, og de til enhver tid gældende handelsbetingelser står under fanen ”Handelsbetingelser”.

I kataloget har vi en sektion til kampagnevarer og en sektion med udgåede batterier, hvor du kan se hvilket batteri, der erstatter det.

Som noget nyt, arbejder vi også på at tilføje relaterede varer til de enkelte varer på shoppen, så man fremover fx kan se hvilken reservedel, der hører til den motor, du står med. Du har måske set det på enkelte varer i noget tid, men da det er noget, der skal arbejdes med løbende, varer det lidt, inden vi har det helt på plads.

OPRET LOGIN ELLER BLIV OPRETTET SOM FORHANDLER
Mangler du et login til webshoppen, eller ønsker du at blive oprettet som forhandler, kan du også som noget nyt selv indtaste dine oplysninger, og vi vil meget hurtigt sende dig login eller oprette dig som forhandler. Indtast dine oplysninger her

SERVICENUMRE
Og skulle webshoppen ikke give et godt svar, kan følgende telefonnumre hjælpe dig:

Forsendelse og køb af reservedele: 8740 2865
Henvendelser om batterier: 8740 2866
Service af Pro-Movecs el-systemer generelt: 8740 2867